Senin, 21 Mei 2007

Ngarambah dunia anyar

Sateu acana neda agung cukup lumur jembar hampura anu diteda
anu pasti aya kakurangan dina ngeusian ieu blog...hehehe...
ma'lum lah di lembur kuring mayoritas GATEK..
da biasa ari urang lembur mah,sok mikir pondok..
lamun aya nu belajar komputer ,majar teh rek jadi naon cenah..
ayeuna kuring rek ngeusi ieu Blog sugan jeung sugan
akhir baring berguna pake sarerea,
harapan kuring kanggo anu senior,mohon bantuan kanggo ngawangun ieu blog,
mudah-mudahan akhirna jadi bahan bacaan anu berguna kanggo para pembacana
teu hilap nyuhun keun pang dongana ti para sesepuh anu aya di SUBANG ti siklak na ti sikluk na...
mulai ayeuna kuring nyoba ngeusi eu blog,najan sakamampuan kuring..
ma'lum kuring teh jalma anyar di dunia Cyber atawa Internet.
sakieu heula ti simkuring,
wassalam
Asep Beben Astrajingga

1 komentar:

abi m rohim mengatakan...

hallo kang beben kumaha kabarna?
akang beben memang tiada matinya....
orangna teh creative abizzzzzzzz
jeung inovative
blog na lumayan lah jeung ukuran kang beben mah......
ngomong naon deui nya eweuh piomongeun hapunten atuh nya kang beben... abdi rek sare heula pokonamah sip buat blogna
semoga banyak yang berkunjung