Selasa, 29 Mei 2007

Sepenggal Kata

Nepangkeun nami abdi Asep Beben Astrajingga
Ingalogo ngabdurrahman panotogomo prawoto mandoyo sastro diningrat alias Dawala alias Cepot....hehe..he..he..
Asli urang subang,ngan subang na euy.....
jadi teu bisa siga urang subang asli anu bisa nyarios babasan alias basa sunda anu Lemes alias leuleus...
Seueur pisan anu bade di sampaikan ka para pengunjung ieu Blogs...
Khususna kanggo urang subang umumna kanggo sundanise ti siklakna ti siklukna....
Saterasna mang Beben ngajak ka para pengunjung ieu blogs ,
Hayu urang babarengan ngawangun bangsa urang anu tercinta ieu, sabab urang mang rupakeu generasi penerus bangsa naon wae anu bakal di waris keun anak incu urang ..?
Mudah mudahan ku ayana ieu Blogs akhir baring anak incu urang bisa nga man fa'at keun ieu blogs, neda pang donga sareng bantosan nana ti sakabeh...dulur...
sagala kritik sinareng saran..sareng upami bade nambahan blogs, kirim wae ka.
benochest@yahoo.co.id
deddy_beben@yahoo.co.id
mangga..ah upami aya kasalahan neda dihampura,upami aya kata-kata anu teu mernah hampura deu...ma'lum lah mang Beben mah uarang PANTURA jadi sunda na oge campur jeung jawa..
cag ah..Wassalam..Gejlig...

1 komentar:

LieZMaYa -> mengatakan...

Nepangkeun nami simkuring Neneng Anjani parahibutan jangjang hayam idaratihanumasana analiktik tikudrat aja pajakarata...halah ngaran saha nya eta...tapi Nu terkenal nama LIEZMAYA hehe.

Syukur ALahmdulillah geuning tos janteun mang Beben blogna "wilujeung sumping w ah...mudah2an teu ngarobah pikiran pikeun tetep satia mikacinta budaya sunda hehe"...teu ngartos naonna mang? cing atuh nyarita sugan nenengteh tiasa ngabantos

w/s